خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو با شروع فصل گرما
مطلب ویژه

22 خرداد 1399
(0 رای‌ها)

بهسازی اماکن دامی ،سمپاشی دامداری های ودام ،اجتناب از کشتار غیر بهداشتی و خارج از محیط کشتارگاه باعث کاهش خطر بروز بیماری تب کریمه کنگو می شود .

 

عبدی رئیس شبکه شهرستان بشرویه  خوشبختانه تاکنون هیچ موردی از بروز بیماری تب کریمه کنگو که یک بیماری مشترک بین انسان ودام است در شهرستان مشاهده و گزارش نشده است.

او با اشاره به اینکه کنه عامل بیماری تب کریمه کنگو در فصل گرم سال فعال می‌شود افزود: شیوع این بیماری در فصل گرم سال همزمان با فصل فعالیت ناقل و مخزن بیماری (کنه‌ها) بیشتر مشاهده می‌شود.

عبدی با بیان اینکه برای جلوگیری از شیوع بیماری تب کریمه کنگو اقدام‌های پیشگیرانه عبدی در حال انجام است ادامه داد:سم‌پاشی از جمله اقدام‌های پیشگیرانه در برابر شیوع بیماری تب کریمه کنگو محسوب می‌شود.

رییس شبکه دامپزشکی بشرویه با بیان اینکه دامداران باید از طریق تشکل‌ها و تعاونی‌ها نسبت به خرید سم و ضد عفونی دام و جایگاه‌ها اقدام کنند یادآور شد: بیماری ویروسی تب کریمه کنگو در اثر تماس با دام آلوده و گوشت آلوده به انسان منتقل می‌شود.

او افزود: ویروس عامل این بیماری با قرار گرفتن گوشت استحصالی از کشتار در پیش سرد به مدت 24 ساعت کاملا از بین می رود.

 

برای ارسال نظر وارد سایت شوید

 


تهران - بزرگراه رسالت_ خ استادحسن بنا شمالی-نبش ک علی بخشی- موقعیت سلمان فارسی –سازمان پدافند غیرعامل کشور - قرارگاه پدافند زیستی
تلفن : ۰۲۱۲۵۹۳۵۳۱۱

Top